BMW vagy Volkswagen: Melyik márka 2DIN Android fejegysége a jobb választás?

Autónk műszerfalának központi egysége, az úgynevezett rádió vagy fejegység mára sokkal többet tud, mint pusztán zenét lejátszani. Egy modern, úgynevezett 2DIN-es fejegység már szinte egy okostelefonként funkcionál az autónkban, hiszen androidos operációs rendszer fut rajta, internetkapcsolattal rendelkezik, lejátssza a zenéinket és podcastjeinket, képes navigálni és még rengeteg más hasznos funkcióval is rendelkezik.

A BMW és a Volkswagen járművekbe szánt 2DIN-es Android fejegységek között számos különbséget találunk. Elsősorban árban, minőségben és a felkínált extra funkciókban mutatkozik a legnagyobb eltérés a két márka termékei között. A BMW 2DIN-es android fejegységei általában drágábbak, prémium kategóriájú, magasabb minőségű komponenseket használnak bennük és akár saját, márkaspecifikus menürendszert is kaphatnak, míg a Volkswagen 2DIN-es android fejegységei olcsóbbak, alacsonyabb árfekvésű, általánosabb készülékek.

Mindkét márka 2DIN-es fejegysége képes androidos operációs rendszeren futó alkalmazásokat használni, lejátszani a zenéinket, használni a navigációt és Bluetooth-on keresztül párosítani okostelefonunkat. Azonban a BMW 2DIN android fejegységeivel például elérhetjük márkaspecifikus ConnectedDrive szolgáltatásainkat, mint például a valós idejű forgalmi információk megjelenítését. A Volkswagen 2DIN android fejegységeivel olcsóbban juthatunk hozzá a legfontosabb funkciókhoz, viszont le kell mondanunk a fenti prémium szolgáltatásokról.

Kérdés: Milyen operációs rendszert futtatnak a 2DIN android fejegységek?
Válasz: A 2DIN android fejegységek androidos operációs rendszeren futnak.

Kérdés: Milyen extra funkciókkal rendelkezhetnek a BMW 2DIN android fejegységei?
Válasz: A BMW 2DIN android fejegységei extra funkciókkal, mint például a márkaspecifikus ConnectedDrive szolgáltatások, valamint valós idejű forgalmi információk megjelenítésével rendelkezhetnek.

Kérdés: Mi a fő különbség a két márka 2DIN android fejegységei között?
Válasz: A BMW és Volkswagen 2DIN android fejegységei között a legnagyobb különbség az árban, minőségben, valamint a felkínált extra funkciókban mutatkozik. A BMW termékei általában drágábbak és prémium kategóriásak, míg a Volkswagenéi olcsóbbak és alacsonyabb árfekvésűek.
2DIN Android fejegység